Blogg: Mårten Andersson “Som ett barn på julafton”

Idag är inte vilken dag som helst – idag är det fredag och det är inte vilken fredag som helst – det är VÄRLDSPREMIÄR för SOBER och jag är som ett barn på julafton. Dansar och studsar runt hemma med ett jätteleende.


Det är helt utsålt ikväll och kommer vara 850 personer på klubben. BBC (!!), Elle i Holland, SVT, DN, Aftonbladet, P4 med flera kommer vara på plats och rapportera också. Kort sagt – det här känns så galet och häftigt på alla sätt att det nästan är obeskrivligt!! Hurra för er och hurra för ikväll och hurra för SOBER och att leva ett mer närvarande liv!

 

Bilden är från 13 tiden idag då jag och nattklubbschefen Martin Johansson kollade till gänget som gör inredningen samt ljud och ljus. Jag vill inte avslöja för mycket men tänk betong möter natur och urbant möter spirituellt. Tanken med SOBER är inte bara att det ska vara en klubb där man inte dricker alkohol utan något djupare än så.

 

Vi vill i förlängningen få folk att släppa sin autopilot och ta sig tid stanna upp och fundera på vad man faktiskt vill ha ut av livet. Att inte alltid gå ut på nattklubb och automatiskt förknippa det med alkohol eller kanske alltid ha med sig sin mobiltelefon. Vad det gäller just hur vi går ut på nattklubbar så finns det numera ett alternativ. Ett första steg i att inspirera våra medmänniskor till ett mer medvetet liv.

 

Kärlek.
Mårten