homepage

SOBER i Sthlm – fest utan alkohol

SOBER handlar, precis som namnet avslöjar, om att vara nykter. Jag anser att man ska kunna ha kul och gå på nattklubb utan alkohol. Du ska kunna dansa till en bra DJ på pulserande dansgolv, du ska kunna träffa nya människor och du ska kunna ha en kväll med härlig stämning.
Allt detta ska du kunna ha utan att behöva dricka alkohol.

Stockholms klubbar

Jag som skriver är bosatt i Stockholm och nästan varenda en av alla nattklubbar i Sthlm är fulla av berusade människor. Jag vill se fler nattklubbar utan alkohol, jag vill ha ett Stockholm med fler nyktra nattklubbar, därför har jag skapat SOBER – en blogg som jobbar för ett nyktert nattliv.

Nattklubb med alkoholfri atmosfär

Du ska kunna beställa goda drinkar av bartenders utan att behöva beställa alkohol. Det finns flera goda drinkar som består av enbart alkoholfria drycker, men dessa drinkar får aldrig synas då nattklubbar alltid koncentrerar sig på alkohol.

Jag vill att man ska kunna hamna deep in i ett dansgolv på en nattklubb där allt är alkoholfritt. Det ska vara en klubb som vilken annan – men utan alkohol. Precis som vilken inneklubb som helst i Stockholm ska det vara dans, fest och drinkar – men helt SOBER.

Jag vill att du ska dansa till den hetaste housemusiken och dricka de godaste drinkarna. Men jag vill att du ska slippa alkoholen, fyllan och minnesluckorna. Istället ska du dagen efter ha minneslycka!

Jag som ligger bakom bloggen har valt att vara anonym, då jag vill kunna skriva personligt utan att oroa mig över vad mina närstående ska tänka.

Välkommen till min blogg SOBER.