KLUBBEN

SOBER är precis som vilken cool nattklubb i världen som helst; grymma DJ:s, pulserande dansgolv, LIVE-konserter, förförande ljus, glada människor, konst och installationer, härliga möten, passionerade bartenders, kreativ inredning, närvaro, passion, foodtrucks, välfyllda barer och fantastiskt stämning. Den enda skillnaden är att på SOBER är allting alkoholfritt.

Vi vill att upplevelsen på SOBER ska vara så grym att du inte ens tänker på att du eller alla andra gäster har skippat alkoholen. Du går på en grym klubb. Inte en nykter klubb. Punkt. Syftet är att visa upp att man kan ha minst lika roligt i livet utan alkohol. SOBER vill inte komma med pekpinnar utan vara ett grymt och inspirerande alternativ till andra klubbar. SOBERS hemmaplan är på Skyddsrummet, Södermälarstrand 25 i Stockholm men du kommer också att kunna uppleva klubben och den unika stämningen på fler platser i Sverige inom kort. Håll utkik! För att alltid ta del av våra nyheter före alla andra – gå in och gilla oss på Facebook.

SOBER har alltid två dansgolv. Ett med fokus på musik som de flesta känner igen. Nytt eller gammalt spelar lika lite roll  som genre. Det viktigaste är att det grym musik. Det andra dansgolvet är helt dedikerat till mer alternativ klubbmusik som house, Nu disco, deep house, vocal house och funkig techno. Musiken går även i glädjens tecken inne i det elektroniska rummet.

Vi har också ett antal platser i lokalerna, om än begränsat, där man kan sitta och prata eller vila sig.

Vi önskar er varmt välkomna till SOBER – minneslycka!

 

image001

 

SOBER_50X70_HIGHRES_Nr2

 

massaolikamänniskor

bartenders

Socialt experiment
67%
Intressanta möten
82%
Närvaro
100%

SOBER kommer under 2015 växla upp ytterligare ett par snäpp. Nytt för 2015 är att det ALLTID kommer att vara två dansgolv – ett med världens bästa hits och ett med smalare, fantastisk elektronisk musik som house, ny disco, deep house och techno.

Under 2015 kommer vi fortsätta att boka våra favorit DJ:s och LIVE-akter. Det som är sig likt är att det fortfarande är spiknyktert och alltid är blåskontroll i dörren. Nedan ser du var och när du kan komma och festa loss på SOBER:

  • Onsdag 4 mars – Guldapan, Karlstad 21-01. OBS! Fri entré.
  • Fredag 27 mars – Kägelbanan, Stockholm 21-02. Biljetter här
  • Fredag 8 maj – Skyddsrummet, Stockholm 21-02. Biljetter här.
  • FLER DATUM INOM KORT!

Gran Canaria Mixtape (Housekeeping 2015.02) by Christoffer Falk on Mixcloud

iq 2
nyhetsbrev

"The mind is everything. What you think you become. "

Buddha

Senaste inlägg

SOBER – närvaro, kärlek, minneslycka

Bara tre veckor kvar tills nästa SOBER den 8/5. Vi håller på och förbereder nästa fest som bäst och vi vågar säga att det kommer bli den mest kreativa fest vi har gjort hittills. Vi är sjukt taggade redan och längtar till ännu en kväll av stora leenden, hjärta, fullsatta dansgolv, tryckare, kärlek, svalkande drycker och pumpande musik. Tack för att ni är med och gör SOBER till vad det har blivit och är. Kärlek.

Team SOBER

 

 

SOBER_50X70_HIGHRES_Nr2

 

Biljetter till SOBER den 8/5 finns på Ticnet.

Sober_50x70_ljus_4

Nyheter på SOBER, 2015

En hel del roliga nyheter väntar när SOBER har nypremiär på Kägelbanan, Södra Teatern den 27/3 efter tre LÅNGA månaders uppehåll. Nytt… Läs mer »

image

DJ:s på SOBER 26/9

På SOBER kommer det att finnas två dansgolv med olika inriktning, ett brett och ett smalt där du kommer kunna dansa till både smalare elektronisk… Läs mer »

"Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert"

Pippi Långstrump

Kontakta SOBER

Kontaktinformation


captcha


Loading..