Tillbaka i Stockholm

Hej alla!

Nu var det längesedan. Jag har haft en lång höst och vinter i ett snöigt Fjällen och knappt haft kontakt med omvärlden. Det var för research till mitt arbete, och utan att avslöja för mycket kan jag säga att det verkligen gav mig bra material!

Men tillbaka till SOBER. Jag ska ut redan i helgen med mina polare Mårten och Andersson, de kommer från Göteborg upp hit till Stockholm. Vi tänkte dra ut på Colosseum och stanna där hela natten. Jag är redo för goda drinkar och ett pulserande dansgolv. Och jag hoppas att ni vill skapa en alkoholfri atmosfär med mig!

Nu kör vi, minneslycka inte minneslucka!

/SOBER

En reaktion på “Tillbaka i Stockholm”

 1. Hej.

  Vad roligt att ni kommer köra Sober igen. Jag skulle älska att spela på en av era fester, gärna inledningen av kvällen för att starta upp dansgolvet.

  Jag heter David Pilbäck och spelar dansvänlig house, tech house, Hard house, minimalistic house. Jag har varit ute och dansat under många år och kommit på hur otroligt roligt det är att skapa en bra stämning för svettig dans och att inspirera att ge järnet på dansgolvet. Jag älskar att bygga upp stämningen på dansgolvet och bygga intensitet, köra flera låtar på varandra och använda lite filter och skruva upp basen när låtarna kör igång igen efter lugna passager.

  För några veckor sedan spelade jag på Noden på Deras nyktra kväll Free Flow och det var fint gensvar. Jag var just beredd att ta kontakt med er då ni la ner i höstas, jag var på Kägelbanan då och det var en fin kväll.

  Jag har ingen mix som ligger ute men jag kan skicka en låtlista och ni har intresse av det.

  Välkomna att kontakta mig.
  Jag tror vi kan ha mycket kul tillsammans.

  0709402008.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *