Sista Sober 2015 är 26/9 på Skyddsrummet

Ja ni läste rubriken, det har blivit dags för årets sista SOBER på nattklubb för mig. Den 26/9 är dags! Därefter har jag bestämt mig för att slopa nykterheten och ge mig in i det alla verkar vara så förtjusta i. Alkohol kanske är min grej ändå.

Haha, jag skojar självklart! Jag skulle aldrig ge upp SOBER. Men det är min sista utekväll för i år. Sedan får dansgolven vänta en stund, för jag ska spendera hela min höst och vinter i en stuga i fjällen. Det känns både roligt och tråkigt på samma gång. Jag har haft så många fantastiska kvällar, men klubben får vänta.

Det blir självklart en fortsättning av SOBER för mig 2016. Det handlar om en livsstil, inte något tillfälligt. Jag älskar dansgolv och kommer aldrig sluta gå på nattklubbar. Men jag kommer heller aldrig ge in för alkoholnormen. Så därför fortsätter jag med SOBER nästa år och nästa år igen. Jag kommer aldrig sluta.

Jag hoppas att jag med min blogg kommer nå en ännu större publik så småningom. Jag vet att en större publik innebär mer näthat, tyvärr. Men det är värt det för SOBER. Jag vill vara ett stöd för alla som gillar att festa men inte vill dricka alkohol.

Men nu har jag saker att göra i fjällen med mitt jobb, därför blir den 26/9 det sista SOBER för 2015. Jag har inte valt klubb än, men jag återkommer med det på min instagram och jag hoppas verkligen att det blir fullsatt! (Update: Det blir på Skyddsrummet) Jag ska hitta stället med bäst DJ och fetast dansgolv.  Jag hoppas verkligen att många av mina läsare kommer dit så att vi tillsammans kan ha en SOBER kväll i en alkoholfri miljö.

Den 26/9 är alltså datumet och vi festsugna personer ska tillsammans fylla dansgolvet och dansa till grymma hits och glad musik. Jag hoppas vi ses på Skyddsrummet för vårt sista SOBER 2015!

/ SOBER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *